Eğitim ÜCRETSİZ MAKEDONCA KURSU

ÜCRETSİZ MAKEDONCA KURSU

1 yıl önce     Eğitim 0
ÜCRETSİZ MAKEDONCA KURSU

 

Ege Makedonya Göçmenleri Derneği’nin (EGEMAKGÖÇ) üyelere ücretsiz olarak düzenlediği Makedonca dil kursu dernek binasında başladı. Kamurran Arslanovski'nin eğitmenliğinde haftada iki gün iki sınıfta 11.00-13.00 saatleri arasında verilen Makedonca kursa büyük ilgi oldu.

Makedonca kursuna katılımın ve ilginin fazla olması nedeniyle sınıf sayısının artırılacağının anlaşıldığını belirten Ege Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Serdar Bahar, “İlk ve orta eğitimini Makedonya'da alan kardeşimiz Kamurran Arslanovski Makedonca derslerini veriyor. Ücretsiz olan derslere talep ve ilgi beklediğimiz gibi fazla oldu. Bizler de kısa zamanda sınıf sayısını artırmayı düşünüyoruz” dedi.

Dernek olarak amaçlarının, “bir lisan bir insan”  doğrultusunda olduğunu vurgulayan Başkan Serdar Bahar, “Bu amaçla yola çıktık ve bu hedefte dernek olarak gereken her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Derneklerin amacı toplumlarına artı değerler katmak ve kültürlerinin unutulmasının önüne geçmek olduğunu düşünüyorum ve bu yolda üyelerimize ne gibi katkılar sağlarız ne gibi projeler üretiriz bunların üzerinde ciddi bir şekilde çalışıyoruz. Makedonca kursumuz üyelerimize hayırlı, uğurlu olması dileğiyle, tüm kursiyerlerimize başarılar diliyoruz” diye konuştu.

AliExpress WW
    Bu habere henüz bir yorum yazılmamış. İlk yorumu siz yazın!