Eğitim TEMİZLİK VE KOZMETİK SEKTÖRÜ İZMİR’DE BULUŞUYOR

TEMİZLİK VE KOZMETİK SEKTÖRÜ İZMİR’DE BULUŞUYOR

8 ay önce     Eğitim 0
TEMİZLİK VE KOZMETİK SEKTÖRÜ İZMİR’DE BULUŞUYOR

Uluslararası Temizlik & Kişisel Bakım Ürünleri ve Üretim Teknolojileri Sempozyumu ve Sergisi ICPC 2023, Özdere Grand Efe Otel’de 19-21 Ekim tarihleri arasında düzenleniyor. TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Ege Bölge Şubesi tarafından düzenlenen Sempozyuma temizlik ve kozmetik sektöründe üretim, ihracat ve ithalat yapan firmalar, pazarlama ve marketing kuruluşları ve sektör çalışanları katılıyor.

Kimya Mühendisleri Ege Bölge Şube Başkanı Mehlika Koç, pandemi nedeniyle uzun bir ara verdikleri ulusal ve uluslararası etkinliklerine bu sempozyumla yeniden başlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek şunları söyledi;

“Her sektörde olduğu gibi temizlik ve kozmetik sektöründe de bilgi ve teknoloji hızla yenileniyor. Çevreyi koruyan üretim tekniklerine ve ürünlerine yönelmek artık insanlık için bir zorunluluk haline gelmiş durumda. Biz de sempozyumumuzda bu konu temelinde hammaddeler, üretim teknolojileri ve marketing – pazarlama konularını detayları ile ele alacağız. Sektörde hizmet veren meslektaşlarımızın, tüm firmaların, tedarikçi, pazarlamacı ve makine üreticilerinin ihtiyaçları olan yeni bilgi, teknoloji ve iletişim ortamını bulacakları Sempozyumumuza tüm ilgilileri davet ediyoruz. Sempozyumda deneyimli uzmanlar ve akademisyenler yaklaşık 50 konu başlığında değerli bildiriler sunarken, ihracat ve ithalat yapan firmaları yakından ilgilendiren mevzuat ve değişen ticaret kuralları hakkında bakanlık temsilcileri kapsamlı sunumlar yapacaklar.

Kimya mühendisliği alanındaki şube çalışmalarımıza, biyomühendislerin her geçen gün artan katkıları “çoklu disipliner çalışmanın” verimli örneklerinden birini ortaya koyması açısından sevindirici bir gelişmedir. Bu katkıyı sempozyumumuzda da etkili şekilde almaktayız. Ayrıca yıl içinde düzenlediğimiz sürekli eğitim programlarımızla kozmetik sektörüne nitelikli insan kaynağı sağlamak üzere çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Diğer yandan, Sempozyumumuza sektörde yer alan tüm sivil toplum kuruluşlarına da davet ediyoruz. Uluslararası Temizlik & Kişisel Bakım Ürünleri ve Üretim Teknolojileri Sempozyumu ve Sergisinin böylece kamusal alanda etkileşimli, pozitif dönüştürücü ve güçlü bir platform olması mümkün olacaktır.

Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğimize verdikleri değerli katkılarla İzmir’in turizm, sanat ve sporun yanı sıra, bilim ve teknolojinin de buluştuğu bir şehir olma vizyonuna Kimya Mühendisleri Odası olarak katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. KMO Ege Bölge Şubemiz tüm etkinliklerini İzmir’de gerçekleştirerek bu yönde katkısını sürekli kılmaktadır.”13.09.2023

F. Mehlika KOÇ

TMMOB

Kimya Mühendisleri odası

Ege Bölge Şubesi

Yönetim Kurulu Başkanı

AliExpress WW
    Bu habere henüz bir yorum yazılmamış. İlk yorumu siz yazın!